Anticipate | Încă doi concurenți electorali vor contesta decizia CEC privind numărul de secții de votare care vor fi deschise peste hotare

  • 08 Iunie 2021 18:30
Anticipate | Încă doi concurenți electorali vor contesta decizia CEC privind numărul de secții de votare care vor fi deschise peste hotare

Încă doi concurenți electorali, Platforma DA și Alianța pentru Unirea Românilor, au anunțat că vor contesta decizia de marți, 8 iunie, a Comisiei Electorale Centrale de a deschide suplimentar doar șapte secții de votare la alegerile din 11 iulie peste hotare.

Pe contul său de Facebook, liderul Platformei DA Andrei Năstase susține că această decizie a CEC pe care o consideră nedreaptă nu schimbă cu nimic datele problemei și că formațiunea sa o va contesta până la soluționarea ei în favoarea tuturor alegătorilor Republicii Moldova.

Într-un live pe aceeași rețea socială liderul AUR Vlad Bilețchi anunță că partidul său va contesta decizia autorității electorale după ce aceasta a decis astăzi să ”simuleze revenirea la normalitate”.

Anterior și Partidul Acțiune și Solidaritate a comunicat că va contesta decizia CEC. Vicepreședinta PAS, Natalia Gavrilița, a declarat la o acțiune de protest la sediul autorității electorale că prin această decizie, CEC subminează încrederea cetățenilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău