ANRE dezbate noile tarife la energie

  • 19 Martie 2015 10:06
ANRE dezbate noile tarife la energie

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) organizează, astăzi, cu începere de la ora 14.00, consultări publice privind solicitările de aprobare a noilor tarife de distribuție și furnizare a energiei electrice venite din partea companiilor ”RED Union Fenosa”  și, respectiv, ”Gas Natural Fenosa Furnizare Energie”, potrivit unui comunicat…

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) organizează, astăzi, cu începere de la ora 14.00, consultări publice privind solicitările de aprobare a noilor tarife de distribuție și furnizare a energiei electrice venite din partea companiilor ”RED Union Fenosa”  și, respectiv, ”Gas Natural Fenosa Furnizare Energie”, potrivit unui comunicat al ANRE.. 

La reuniune sunt invitați reprezentanți ai societății civile, ai asociațiilor de protecție a consumatorilor, ai mass – media, experți în domeniu ș.a..  

Tarifele în vigoare de furnizare a energiei electrice către consumatorii finali au fost actualizate ultima dată de ANRE în mai, 2012. Tariful pentru consumatorii finali, a căror instalații sunt racordate la rețelele de tensiune de până la 0,4 kV, este de 1,58 lei/kWh.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,03 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău