Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Ce s-a întâmplat pe holurile Parlamentului European

  • 05 Martie 2021 19:15
Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Ce s-a întâmplat pe holurile Parlamentului European

George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis, a povestit recent valoarea la care a ajuns Simona Halep, dar dintr-o altă perspectivă, scrie Digisport.ro.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost atrasă de jocul prestat de către campioana din România, dar și de constanța sportivei din Constanța în Top 10 WTA. În plus, și cele două titluri de Grand Slam, de la Roland Garros și Wimbledon au contat, transmite sursa citată

”La un moment dat, când Simona Halep nu câștigase un Grand Slam, cred că făcuse o finală sau ceva de genul acesta, am mers cu ea la ministrul de externe de la acea vreme pentru a obține un pașaport așa cum au toți marii campioni, pentru a circula mai ușor”, a povestit George Cosac.

Fostul oficial al FRT a mai spus și ce l-a întrebat Merkel referitor la Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA). Sportiva din Constanța, din păcate, acuză probleme medicale și s-a retras și de la turneul de la Dubai.

”Atunci, respectivul ministru i-a spus: ‘Simona, probabil că toată lumea te-a felicitat, probabil că toți ți-au zis că joci bine, ce echipament, ce rachete, tot felul de nebunii!

Eu îți spun un singur lucru: de câte ori merg pe holurile Parlamentului European și mă întâlnesc cu doamna Angela Merkel, mă oprește și mă întreabă de fetița aceea talentată din România care obține performanțe importante’.

Era favorita cancelarului Germaniei!”, a mai apus Cosac pentru GSP.ro.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău