Andrei Năstase: Blocul ACUM nu mai există

  • 23 Ianuarie 2020 12:25
Andrei Năstase: Blocul ACUM nu mai există

Fiind întrebat, în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA, cine are cele mai mari șanse la președinție și cu ce șanse pornește Blocul politic ACUM, Liderul Platformei DA, Andrei Năstase a spus că Blocul ACUM nu mai există și, mai mult, acesta ar fi fost creat doar pentru alegerile locale și parlamentare.

„Blocul ACUM a fost fondat în cea mai mare parte datorită PPDA și mie personal. E adevărat, denumirea nu ne aparține, a venit din partea colegilor noștri, noi am acceptat-o. Am muncit pentru asta ca Blocul ACUM să dăinuie, să nu se oprească doar la alegerile locale sau la alegerile parlamentare, din păcate abordarea noastră nu a fost susținută de colegii de la PAS, ei au considerat că trebuie să ne separăm. Noi respectăm decizia lor, am luat act de declarațiile doamnei Sandu că Blocul ACUM ar fi fost creat doar pentru alegeri și nu mai există și acum mergem înainte,” a declarat liderul Partidului Platforma “Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, potrivit sursei citate.

Cât despre următoarele alegeri, Andrei Năstase a spus că se pregătește de alegerile prezidențiale, iar formațiunea pe care o conduce va avea un candidat demn la scurtinul pentru Președinție, iar pentru circumscripția Hîncești, PPDA merge cu candidatul Mihai Druță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău