Analist politic: Ratingul președintelui continuă să scadă. Își va aminti oare cineva ce a făcut Dodon cu adevărat important în patru ani?

  • 29 Iulie 2020 14:24
Analist politic: Ratingul președintelui continuă să scadă. Își va aminti oare cineva ce a făcut Dodon cu adevărat important în patru ani? Tribuna

Igor Dodon este gata să sacrifice totul de dragul celui de-al doilea mandat prezidențial, susține analistul politic Victor Ciobanu.

Potrivit agenției INFOTAG, el a menționat pe facebook că de la cel de-al doilea mandat al lui Igor Dodon nu te poți aștepta la nimic bun și tot mai mulți oameni înțeleg acest lucru.

"Acest lucru se poate observa în toate sondajele, inclusiv în sondajele socialiștilor, unde ratingul președintelui continuă să scadă. Își va aminti oare cineva ce a făcut Dodon cu adevărat important în patru ani? Cu excepția primei săptămâni, când a scos drapelul UE de pe președinție și a schimbat numele limbii pe site din RO în MD. Am scris atunci că planul de acțiuni a fost îndeplinit și mai mult nimic nu va fi, puteți să vă odihniți. Ce avem? Apariții la televizor, ședințe foto în lanuri de floarea-soarelui, porumb, grâu, călătorii prin toată țara cu un cortegiu de opt mașini. Și scheme, scheme, scheme", a spus expertul.

El a criticat Guvernul Ion Chicu pentru lupta împotriva pandemiei.

"Statul nu va ajuta businessul, pentru că bani sunt doar pentru alegeri. Credo-ul economic al guvernului socialist al lui Dodon este că fiecare se salvează cum poate. Moldova și cetățenii ei au devenit ostatici ai politicienilor provinciali, pentru care oamenii, economia și țara nu înseamnă nimic", a scris Ciobanu.

El crede că Dodon este nervos, încercând să-i înlăture pe concurenții de pe flancul stâng și să lanseze cât mai mulți pe cel de dreapta.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău