Ambasadorul SUA în R. Moldova, Dereck J. Hogan, a întreprins, înainte de încheierea anului, o vizită în orașul Cimișlia

  • 30 Decembrie 2019 14:12
Ambasadorul SUA în R. Moldova, Dereck J. Hogan, a întreprins, înainte de încheierea anului, o vizită în orașul Cimișlia

În cadrul întrevederilor cu autoritățile locale diplomatul a manifestat „o deschidere absolută pentru dialog”, transmite MOLDPRES cu referire la Primăria localității.

Subiectele discuțiilor între ambasadorul Dereck J. Hogan și primarul de Cimișlia, Sergiu Andronachi, s-au referit la obiectivele de dezvoltare ale orașului, precum și la identificarea domeniilor de colaborare pe viitor.

În context, Sergiu Andronachi  a mulțumit poporului american pentru tot sprijinul acordat orașului, inclusiv pentru numeroasele proiecte implementate la Cimișlia.

„Întâlnirea cu ambasadorul SUA în Moldova, Dereck J. Hogan, a fost una productivă, iar administrația orașului Cimișlia este deschisă și pe viitor pentru o colaborare de succes”, au estimat surse de la Primăria Cimișlia.

În prezent, Primăria Cimișlia este localitate parteneră în cadrul Programului Comunitatea Mea, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), scopul căruia constă în susținerea autorităților publice locale în efortul de a asigura o guvernare eficientă, transparentă și responsabilă față de cetățeni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău