Ambasadorul României la Chișinău i-a înmânat profesorului care a parcurs „Drumul Unirii” o diplomă specială

  • 08 Februarie 2019 14:41
Ambasadorul României la Chișinău i-a înmânat profesorului care a parcurs „Drumul Unirii” o diplomă specială

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, i-a înmânat luni, 4 februarie 2019, profesorului Ion Mărgineanu o diplomă specială în semn de recunoaștere și înaltă prețuire pentru tenacitatea, dăruirea și abnegația de care a dat dovadă în parcurgerea pe jos a distanței dintre Bălți și Alba Iulia.

În luna noiembrie 2018, Ion Mărgineanu, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova și unul dintre semnatarii ”Declarației de Independență”, a parcurs pe jos distanța dintre Municipiul Bălți și Municipiul Alba Iulia unde a participat la manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la formarea României Mari.

În cadrul discuțiilor, Ion Mărgineanu i-a prezentat Ambasadorului României diverse momente din călătoria sa, impresiile plăcute și experiențele frumoase avute pe parcursul acestui drum.

Daniel Ioniță s-a arătat profund impresionat de această frumoasă epopee a profesorului Ion Mărgineanu și și-a exprimat încrederea că modelul de hotărâre, tenacitate și voință de care a dat dovadă va reprezenta un exemplu despre principii, valori, hotărâre, putere interioară și pentru noile generații, se arată într-un comunicat al Ambasadei. 

CITIȚI ȘI: Profesorul Ion Mărgineanu și UNIREA

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău