Ambasadorul român la Chișinău a discutat cu Veronica Drăgălin despre sprijinul României

  • 31 Iulie 2023 19:15
Ambasadorul român la Chișinău a discutat cu Veronica Drăgălin despre sprijinul României

Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, s-a întâlnit luni, 31 iulie, cu șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Drăgălin. În cadrul întrevederii oficialii au analizat situația din domeniul luptei contra coruptiei și au discutat despre necesitatea adoptării reformelor care să faciliteze acțiunile autorităților de la Chișinău.

„O discuție foarte deschisă astăzi cu Veronica Drăgălin, procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. Am analizat situația din domeniul luptei contra corupției și necesitatea adoptării de reforme care să faciliteze acțiunile autorităților de la Chișinău. 

Am trecut în revista cu doamna procuror-sef modalitățile concrete în care România poate sprijini în continuare instituția pe care o conduce, inclusiv prin valorificarea platformei oferite de Moldova Suport Platform.

Sprijinim consecvent eforturile susținute ale Președintei Maia Sandu, Ministrei Justitiei Veronica Mihailov-Moraru, eforturile din Parlamentul Republicii Moldova și ale procurorului-șef Veronica Drăgălin, menite a reforma sistemul justiției și a eficientiza lupta anticorupție, elemente esențiale în continuarea parcursului european al Republicii Moldova.”, a transmis ambasadorul într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău