Ambasadorul Daniel Ioniță va inaugura un centru apicol la Edineț, reabilitat din banii României

  • 25 Mai 2017 15:54
Ambasadorul Daniel Ioniță va inaugura un centru apicol la Edineț, reabilitat din banii României

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, va participa vineri, 26 mai 2017, la Cupcini, raionul Edineț, la inaugurarea primului Centru de achiziție, procesare și ambalare a produselor apicole din nordul Republicii Moldova.

După evenimentul de inaugurare a Centrului apicol din orașul Cupcini, în municipiul Edineț va avea loc, începând cu ora 11.30, un expo-târg apicol, iar, ulterior, la ora 12.00, în incinta Consiliului Raional Edineț, va fi organizată o conferință dedicată încheierii acestui proiect.

La eveniment vor mai participa ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca, președintele raionului Edineț, Iurii Garas, precum și reprezentanți ai ADR Nord.

Centrul de achiziție, procesare și ambalare a produselor apicole din nordul Republicii Moldova, a fost reabilitat prin proiectul-pilot „Crearea sistemului integrat de dezvoltare durabilă a sectorului apicol în Regiunea de dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Guvernul României cu suma de 157.382 de euro, prin programul de Asistență Oficială pentru Dezvoltare (RoAid).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău