Platforma DA solicită PG să se autosesizeze pe marginea înregistrărilor audio în care se presupune că sunt vizați Pavel Voicu și Corneliu Furculiță

  • 10 Noiembrie 2020 11:08
Platforma DA solicită PG să se autosesizeze pe marginea înregistrărilor audio în care se presupune că sunt vizați Pavel Voicu și Corneliu Furculiță

Fracțiunea Platforma DA solicită Procuraturii generale să se autosesizeze pe marginea înregistrărilor audio, difuzate ieri, în care se presupune că sunt vizați ministrui afacerilor interne Pavel Voicu și deputatul Corneliu Furculiță. Despre aceasta a anunțat Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook. Totodată, Slusari a precizat că la următoarea ședința plenară va inainta moțiunea simplă pe activitatea ministrului afacerilor interne.

Am reținut că nu a urmat nicio dezmințire din partea ministrului sau a deputatului privind autenticitatea convorbirilor audio.

În acest context, fracțiunea Platformei DA va înainta la următoarea ședința plenară moțiunea simplă pe activitatea ministrului afacerilor interne, care oricum deja a acumulat mai multe bile negre în ultima perioadă de timp în contextul răpirii cetățenilor noștri de așa zisul МГБ din Transnistria, precum și a creșterii vertiginoase a numărului accidentelor rutiere, a scris Alexandru Slusari .

 

„Procuratura Generală a luat act de materialele audio apărute în presă privind pretinsa tentativă de mușamalizare a unui caz de conducere a mijlocului de transport de către o persoană aflată în stare de ebrietate. Deoarece, până la moment, pe adresa instituției nu a parvenit vreo sesizare oficială în acest sens și pentru a clarifica situația, Procuratura Generală a dispus Procuraturii Anticorupție organizarea examinarii conform competenței”, a comunicat Procuratura Generala ieri intr-un comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău