Alexandru Slusari: Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern

  • 24 Octombrie 2020 10:10
Alexandru Slusari: Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern

„Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern, care împinge Moldova spre izolare totală și faliment”, a declarat, într-o postare pe Facebook, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari.

„Despre lipsa banilor pentru acoperirea deficitului bugetar de aproximativ 8 mlrd. lei am relatat recent. Pot adăuga că pentru anul viitor Guvernul Dodon deja propune reducerea Fondului de subvenționare a agriculturii cu 130 mln lei și micșorarea dublă a Fondului de Dezvoltare Regională și Fondului Ecologic, ceea ce în coraborare cu încercarea plafonării taxelor locale și majorării TVA și prețurilor la motorina, va lovi puternic fermierii, satele noastre și autonomia locală. Toate aceste mișcări bugetare se întămplă pe fundalul campaniei electorale a lui candidatul-culioc, care promite la dreapta și la stănga tuturor categoriilor sociale sprijinul de zeci de miliarde”, a mai menționat Alexandru Slusari. 
 
Referitor la aceste declarații, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului, Boris Harea, a venit cu o reacție. „Premierul Chicu a anunțat la începutul campaniei electorale, că Guvernul nu va comenta până la finalizarea scrutinului electoral declarațiile politicienilir. Mai ales, că dl. Slusari demult a ieșit din categoria politicienilor opinia cărora merită comentată”, a menționat, pentru Radio România Chișinău, Boris Harea. 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău