Alegeri România | Corneliu Rădăuță îndeamnă cetățenii români din Republia Moldova să iasă la vot

  • 09 Decembrie 2016 13:14
Alegeri România | Corneliu Rădăuță îndeamnă cetățenii români din Republia Moldova să iasă la vot

Corneliu Rădăuță, candidatul pe lista ALDE pentru funcția de senator din diaspora îndeamnă cetățenii români din  Republia Moldova să iasă la vot pe 11 decembrie.

Potrivit lui, printre cele mai importante proiecte este menținerea vectorului pro-europan și pro-românesc al Basarabiei. Totodată, printre prioritățile acestuia sunt și poiectele pentru tineri.

„Problema stingentă pe care trebuie să o rezolvăm urgent este cea a tinerilor care în baza părinților își obțin acte românești, iar la expirarea acestora își pierd cetățenia română. Mi separe o chesti care trebuie să fie ezolvată în timpulcel mai scurt„ a declarat Corneliu Rădăuță.

Candidatul Corneliu Rădăuță afirmă că printre proiectele sale, cele mai multe sunt destinate tinerilor. Astfel, candidatul ALDE, își propune ca cei care studiază în Republica Moldova să poată profesa liber în România, după ce au obținut o diplomă. De asemenea, acesta vrea ca studenții basarabeni care studiază în România și își doresc să revină în Republica Moldova să fie subvenționați de Guvernul României pentru a avea o viață decentă.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău