Alegeri 2016 | Usatîi îi ia apărarea Maiei Sandu, chiar dacă nu renunță la sprijinul oferit lui Dodon (VIDEO)

  • 08 Noiembrie 2016 16:46
Alegeri 2016 | Usatîi îi ia apărarea Maiei Sandu, chiar dacă nu renunță la sprijinul oferit lui Dodon (VIDEO)

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, îi ia apărarea Maiei Sandu, în cazul tentativei de discriminare în cazul transferului unei sume importante de bani de către un angajat cu trecut penal al companiei Dufremol, chiar dacă nu renunță la angajamentul său de a-l susține pe Igor Dodon în cel de-al II-lea tur al alegerilor prezidențiale.

Într-o înregistrare video de la Moscova, unde se află fiind dat în căutare internațională de autoritățile moldovene, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, Renato Usatîi  afirmă că atacul la imagine împotriva candidatului PAS ar fi fost pus la cale de primarul de Orhei, Ilan Șor, împreună cu Srghei Iaralov, cunoscut ca unui dintre apropiații vicepreședintelui PD, Vlad Plahotniuc.

Mai mult, primarul fugar al municipiului Bălți susține că un atac similar i-a fost aplicat și lui, la alegerile parlamentare din 2014, când „Partidul Nostru” a fost eliminat din cursa elecotrală. 

„Nu sunt adeptul Maiei Sandu și nu voi fi niciodată, dar am privit ceea ce s-a întâmplat la Chișinău, referitor la finanțarea campaniei Maia Sandu de către acest porc, Ilan Șor, pentru că allfel nu-i poți spune celui căruia într-un mod banditesc îi vin bani în cont. Suntem concurenți politci, dar porcăriile pe care le face Șor cu Plahoniuc nu înseamnă politică, dar proxentism de-al lui Plahotniuc”, spune Renato Usatîi, fără să evite în mesajul său limbajul licențios.

 

Amintim că PAS a denunțat astăzi o tentativă de discreditare a Maiei Sandu, organizată de controversatul om de afaceri Ilan Șor, principalul bănuit în tranzacțiile frauduloase de la Banca de Economii. Acesta ar fi încercat să doneze 280 de mii de lei pentru PAS, printr-o tranzacție bancară, pe care însă formațiunea i-a returnat.

Ilan Shor, cel care în turul întâi a îndemnat cetățenii să nu participe la alegeri, a recunoscut că el este cel care a transmis acești bani, la solicitarea unor membri ai PAS, lucru negat categoric de secretarul PAS, Igor Grosu.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:6,17 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
20
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău