Alegeri 2016 | Sarcasme electorale - Maia Sandu: „La revedere, Dodon!” vs Igor Dodon: „Moldova va fi îmbrăcată în roșu”

  • 09 Noiembrie 2016 18:07
Alegeri 2016 | Sarcasme electorale - Maia Sandu: „La revedere, Dodon!” vs Igor Dodon: „Moldova va fi îmbrăcată în roșu”

Un nou schimb de replici acide, în spațiul virtual, între cei doi contracandidați din turul II al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. În timp ce liderul PAS, Maia Sandu, îl spune adversarului său „La revedere, Dodon!”, anunțând că iese „direct la oameni”, cel al socialiștilor, Igor Dodon, insinuează că acest mesaj ar putea însemna abandonarea dezbaterilor electorale și se arată convins că după alegeri Republica Moldova va fi „îmbrăcată în roșu”.

În mesajul său, postat pe Facebook, Maia Sandu anunță mobilizare generală.

„De astăzi, anunț mobilizare generală. Hai să mergem de la casă la casă și să ducem adevărul și mesajele noastre. Oamenii contează mai mult decît un candidat. Pentru mine doar voi, oamenii acestei țări, contați” scrie ea. 

De cealaltă parte, Igor Dodon îi răspunde, pe aceeași rețea de socializare, exprimându-și speranța să o revadă pe Maoia Sandu în dezbateri electorale, pentru a-i adresa întrebările pe care nu a reușit să i le pună.

„Eu consider că sunt multe lucruri pe care încă le mai putem spune oamenilor în aceste dezbateri. Trebuie să le dăm posibilitatea să ne vadă împreuna, să vadă diferențele și să ia decizia corectă. Eu am teme noi pe care îmi doresc sa le discutăm în fața telespectatorilor”, scrie liderul socialiștilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora exactă, Știri
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:2,06 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
14
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău