Alegeri 2016 | Încă un partid îndeamnă cetățenii să voteze Maia Sandu

  • 04 Noiembrie 2016 13:54
Alegeri 2016 | Încă un partid îndeamnă cetățenii să voteze Maia Sandu

Reprezentanții Partidului Liberal Reformator au lansat un apel de solidaritate națională prin care îndeamnă cetățenii să voteze pentru un viitor prosper și împotriva trecutului imperial.

 În opinia lor, candidatul comun al opoziției de centru-dreapta, Maia Sandu, reprezintă generația tinerilor instruiți, iar reprezentantul PSRM, Igor Dodon, este reprezentantul actualului sistem oligarhic care se află la guvernare, transmite IPN.

Potrivit membrilor PLR, cei doi candidați reprezintă forțe politice diametral opuse ca ideologie, orientare geopolitică și organizare socială, economică și politică a statului. Liderul PLR, Ion Hadârcă, a menționat că de rezultatul votului din 13 noiembrie depinde cursul istoric al Moldovei.

Potrivit lui Ion Hadârcă, Igor Dodon este reprezentantul trecutului imperial rus și sovietic, este exponentul puterii corupte, care ține în captivitate statul. „Votul masiv împotriva lui Dodon va însemna ruperea definitivă de trecutul devastator care ne ține pe loc în mlaștina urii de clasă și de neam care dărâmă viața generației chinuite de comuniști și ucide viitorul generației tinere”, a citit Ion Hadârcă din apelul PLR.

În apel se mai menționează că Maia Sandu reprezintă generația tinerilor pregătiți să rupă lanțurile grele ale acelui trecut care nu doar că ține pe loc țara, dar o trage cu putere înapoi. „La 13 noiembrie votul solidar al nostru, al cetățenilor conștienți, trebuie să dea Europei și lumii un semnal bine deslușit că poporul Republicii Moldova este în putere să combată molima corupției și să urmeze cu demnitate calea integrării europene pe care a pornit”, se spune în apel.

Membrii PLR susțin că Republica Moldova este într-o situație de forță majoră, când poporul este pus să aleagă între bine și rău, între minciună și adevăr. Potrivit lor, Maia Sandu reprezintă Republica Moldova prin bărbăția de care dă dovadă în lupta împotriva nedreptății.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:1,54 m/s
Tue
27
Wed
24
Thu
22
Fri
23
Sat
23
Arhivă Radio Chișinău