ALARMĂ FALSĂ! Suspectul arestat la Bruxelles nu este Najim Laachraoui

  • 23 Martie 2016 17:34
ALARMĂ FALSĂ! Suspectul arestat la Bruxelles nu este Najim Laachraoui

UPDATE 13.20 Barbatul retinut de politisti nu este Najim Laachraoui, cel de-al treilea al treilea suspect din atentatele din Bruxelles, transmite ziarul La Derniere Heure, cel care la ora 12.00 transmisese pe surse informatia ca autoritatile l-au capturat pe presupusul terorist.Al treilea suspect care are legătură cu atentatul comis marți la aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem, Najim Laachraoui,…

UPDATE 13.20 Barbatul retinut de politisti nu este Najim Laachraoui, cel de-al treilea al treilea suspect din atentatele din Bruxelles, transmite ziarul La Derniere Heure, cel care la ora 12.00 transmisese pe surse informatia ca autoritatile l-au capturat pe presupusul terorist.

Al treilea suspect care are legătură cu atentatul comis marți la aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem, Najim Laachraoui, a fost arestat miercuri dimineață în capitala belgiană, în cartierul Anderlecht, transmite Agerpres.

Fortele speciale l-ar fi capturat astfel pe cel considerat artificierul celulei teroriste care a organizat atacurile din Bruxelles si care ar fi avut legaturi si cu atentatele din Paris, din noiembrie 2015.

Najim Laachraoui este nascut pe 18 mai 1991 in cartierul Schaerbeek si provine dintr-o familie de imigranti. El a fost in Siria. El si-a luat numele de razboinic Abou Idriss dupa ce a aderat la o celula de jihadisti apropiati de ISIS, in 2012.

El este deja judecat intr-un alt dosar de terorism, fiind acuzat ca a furnizat armament si munitie catre alti membri ISIS.
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:1,54 m/s
Fri
20
Sat
18
Sun
17
Mon
16
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău