A II-a Ediție a „Chișinău Youth Fest”, un eveniment dedicat tinerilor, are loc astăzi în Piața Marii Adunări Naționale

  • 13 August 2023 14:20
A II-a Ediție a „Chișinău Youth Fest”, un eveniment dedicat tinerilor, are loc astăzi în Piața Marii Adunări Naționale

A II-a Ediție a „Chișinău Youth Fest” - Eveniment de Sprijinire a Tinerilor și Promovare a Oportunităților, va avea loc duminică, 13 august, începând cu ora 16:00, în Piața Marii Adunări Naționale. Tinerii sunt invitați să se alăture Târgului de oportunități, unde vor putea lua parte la ateliere captivante și explora ofertele prezentate de Centrele Municipale de Tineret, Centrele de Creație pentru Tineri și Copii, precum și de Școlile Sportive din oraș.

În cadrul „Chișinău Youth Fest” va avea loc lansarea aplicației mobile „e-tineret”, o platformă digitală dedicată tinerilor, care va oferi informații relevante și actualizate despre oportunități educaționale, evenimente culturale, activități de voluntariat și programe de dezvoltare personală.

De asemenea, va fi lansat Voucherul „Anul Tineretului” și va va fi organizată o tombolă, anunță Primăria Municipiului Chișinău. 

Totodată, la eveniment va fi avea loc un Dj battle, iar seara va culmina cu un concert la care au fost invitați interpreții „The Motans”, Mohombi și Lexter.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Chișinău, în contextul Zilei Internaționale a Tineretului și are ca scop sprijinirea tinerilor, oferirea de oportunități și implicarea acestora în activități pe diferite domenii de interes, astfel încât să-și poată explora noi aptitudini și pasiuni.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,66 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău