55 de persoane au fost cazate noaptea trecută la Centrul de găzduire a persoanelor fără adăpost din municipiul Chișinău

  • 22 Noiembrie 2019 13:31
55 de persoane au fost cazate noaptea trecută la Centrul de găzduire a persoanelor fără adăpost din municipiul Chișinău

Odată cu răcirea considerabilă a vremii, 55 de persoane au fost cazate noaptea trecută la Centrul de găzduire a persoanelor fără adăpost din municipiul Chișinău. Potrivit directorul adjunct al instituției, Natalia Leu, jumătate dintre acestea au plecat dimineață. Au rămas, în special, persoanele în etate și cei cu nevoie speciale. Comparativ cu anul trecut, sunt mai puțini beneficiari, a precizat directorul adjunct.

„În perioada rece a anului beneficiarii sunt hrăniți de trei ori pe zi. Centrul lucrează non-stop. Este sala de odihnă a beneficiarilor, acolo este televizor, este bibliotecă. Fiecare se ocupă cu ceea ce îl interesează. Persoanelor în etate și celor cu nevoi speciale le facem pachetul de acte pentru cazarea în instituțiile de tip somatic din subordinea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei”, a spus Natalia Leu. . 

Capacitatea instituției este de 100 de locuri. Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele trei nopți se așteaptă temperaturi de până la -9 grade Celsius.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău