Premierul Florin Cîțu, mesaj de felicitare pentru Maia Sandu: Rămânem alături și susținem parcursul european al țării

  • 27 August 2021 14:14
Premierul Florin Cîțu, mesaj de felicitare pentru Maia Sandu: Rămânem alături și susținem parcursul european al țării

Premierul Florin Cîțu a transmis vineri un mesaj de felicitare președintei Maia Sandu, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova.

Astfel, prim-ministrul a asigurat-o pe aceasta că va susține „aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept și a parcursului european al Republicii Moldova”.

„Am felicitat-o astăzi pe Maia Sandu, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. Am asigurat-o că rămânem alături și susținem aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept și a parcursului european al Republicii Moldova. Vom continua și vom consolida proiectele de asistență și întreaga agendă de cooperare bilaterală. Chiar ieri am stabilit un nou ajutor pentru Republica Moldova în lupta împotriva Covid: trimitem 100.000 de teste rapide antigen. Felicit Republica Moldova și pe cetățenii săi, cu prilejul sărbătorii lor naționale, și aștept ședința comună de guvern de la Chișinău”, a precizat premierul Florin Cîțu într-un mesaj pe Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău