Mesajul transmis de Procuror General interimar Ion Munteanu cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii

  • 29 Ianuarie 2023 12:07
Mesajul transmis de Procuror General interimar Ion Munteanu cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii

Astăzi, 29 ianuarie, este marcată Ziua Lucrătorului Procuraturii. Se împlinesc 31 de ani de la fondarea instituției procuraturii Republicii Moldova.

 
Procuraturii Generale a R. Moldova, Ion Munteanu, Procurorul General a venit cu un mesaj:
„De la Proclamarea Independenței Republicii Moldova și până în prezent, sistemul Procuraturii s-a ciocnit de diverse provocări, însă timpul a arătat că doar persoanele cu valori înalte, cu responsablitate și dorința de a crea și munci în echipă, pot salva acest sistem și îl pot transforma în ceea ce își doresc cetățenii acestei țări.
 
Drumul spre o instituție desăvârșită, pe care ne-o dorim cu toții, este lung, dar fiecare treaptă care o pășim, ne face să înțelegem cât de mult contează sârguința fiecăruia dintre noi, și că, de fapt, marile schimbări vin din lucruri mici, din activitatea ce o îndeplinim zi de zi.
 
Dragi colegi, cei care cu aportul vostru pe fiecare domeniu de activitate contribuiți la buna funcționalitate a Procuraturii prin hărnicie, devotament, integritate și curaj, Vă felicit cu sărbătoarea profesională și Vă mulțumesc că faceți parte din echipa Procuraturii, lucrând cot la cot, pentru un scop nobil comun, unii - abia încadrați în sistem, cu alții, fiind colegi de o viață...
 
Vă urez prosperitate, sănătate, pace și liniște în casele Dumneavoatră, gânduri bune, bucurii și armonie, iar reușitele pe plan profesional și personal, să vă însoțească pretutindeni”, a scris Ion Munteanu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău