'Uniți prin sport' - prima cursă de ciclism Chișinău - Iași

  • 17 Mai 2013 12:43
'Uniți prin sport' - prima cursă de ciclism Chișinău - Iași

Prima cursă de ciclism Chișinău-Iași, intitulată 'Uniți prin sport', se va desfășura sâmbătă, 18 mai, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Europei în Republica Moldova.

Aproximativ 150 de km vor fi parcurși pe biciclete de două echipe, una profesionistă și alta de amatori.

Traseul va fi segmentat în cateva tronsoane. Chișinău - Strășeni, Strășeni - Călărași, Călărași - Ungheni, Ungheni - Sculeni, Sculeni - Iași. Sunt așteptați toți doritorii, și în mod special, cei din localitățile de pe traseu.

Din România sunt așteptați circa 20 de cicliși din Iași, Piatra-Neamț, Vaslui, Galați, Brăila și București. Potrivit reprezentantului Federației Române de ciclism, Bogdan Floareș în această perioadă în toată România se organizează mai multe curse, stabilite cu mult timp înainte de cursa Chișinău - Iași, motiv pentru care mai mulți cicliști din România care ar fi vrut să vină la Chișinău, nu au putut participa.
Cursa Chișinău - Iași este organizată de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu ministerul omolog din România și cle două federații de ciclism. Interviu cu ministrul tineretului și sportului, ctavian Țicu.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău