„Must Fest” începe sâmbătă la Chișinău. Organizatorii promit o petrecere pe cinste, iar Primăria va bloca circulația

  • 08 Septembrie 2018 08:34
„Must Fest” începe sâmbătă la Chișinău. Organizatorii promit o petrecere pe cinste, iar Primăria va bloca circulația

A treia a ediție a Festivalului Must Fest se mută în acest an, din podgorii, unde a fost organizat anul trecut, în Piața Marii Adunări Naționale. Astfel, pe 8 și 9 septembrie, organizatorii promit un festival grandios și concerte de muzică pe măsură. Intrarea la Festival se va face în baza biletelor care vor costa pentru o zi 200 de lei, iar pentru două zile – 300 de lei, transmite IPN.

În Piață va fi amenajată o zonă pentru copiii, unde aceștia vor putea vedea iluzioniști, vor fi martorii show-urilor de chimie, vor crea desene pe apă și se vor distra la toboganele gonflabile. De asemenea, oaspeții vor avea parte de master-classuri cu un sommelier profesionist, dar și de diverse jocuri sportive și intelectuale.

Pe scena Must Fest se va organiza un concert unde vor evolua: The Rasmus, Antonia, Brainstorm, Чайф, Zdob și Zbub, Alex Calancea Band și alții.

Srept urmare. Primăria municipiului Chișinău anunță că în timpul desfășurării Festivalului, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Al. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, traficul rutier va fi suspendat.

Astfel, ruta de troleibuz nr. 30 va circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Vasile Alecsandri, strada București, strada Al. Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Rutele nr. 4, 5, 8, 22 și 28 vor fi redirecționate pe strada București, în ambele direcții.

Autobuzul nr. 5 va circula de pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe strada 31 August 1989, strada Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit, iar rutele nr. 9, 11, 17, 46 și 122 vor fi redirecționate pe strada București, în ambele direcții.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău