#Colectiv | Marșul Tăcerii, în memoria victimelor tragediei de acum un an (FOTO)

  • 30 Octombrie 2016 17:42
#Colectiv | Marșul Tăcerii, în memoria victimelor tragediei de acum un an (FOTO)

Participanții la Marșul Tăcerii au sosit duminică după-amiază în fața Clubului Colectiv, ei aducând un omagiu victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu un an, transmite Agerpres.

Ei au afișat un banner pe care scrie "A trecut un an, nimic nu s-a schimbat, ne e dor de tine Teo... și de al tău aparat" și au eliberat 64 de baloane pe care scria "Ne pasă" și care aveau desenate aripi.

"Îmi pare rău pentru toți acești părinți pe care îi văd îndurerați. Îmi e foarte rău să mă întorc în acest loc. Am făcut-o în semn de respect pentru victimele incendiului. Îmi amintesc strigătele, urletele, fumul, carnea arsă. Sunt amintiri pe care nu mi le pot șterge. Eram voluntari și ni s-a spus să plecăm de aici", a spus Crina Crăescu de la Asociația Salvatorii Voluntari.

Întrebată dacă s-a schimbat ceva în ultimul an, ea a răspuns: "Din păcate nu s-a schimbat nimic". În opinia sa, în cazul în care s-ar repeta o astfel de tragedie sistemul ar fi tot unul "nepregătit".

"Timpul trece. Ne așteptam să fie mai bine, dar nu este. Am fost la psihologi, dar mai e nevoie și pentru ei și pentru noi, părinții. Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care au murit", a afirmat Felicia Plângu, mama lui Alexandru Plângu, victimă a tragediei din Colectiv.

Sursa FOTO: Hotnews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
2,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:2,06 m/s
Tue
4
Wed
2
Thu
2
Fri
1
Sat
2
Arhivă Radio Chișinău