"Zootopia" și "London Has Fallen" iau cu asalt box-office-ul nord-american (VIDEO)

  • 04 Martie 2016 12:36

După mai multe săptămâni de supremație a filmului "Deadpool", box office-ul nord-american se reactivează în acest weekend cu premiera animației "Zootopia" și a filmului de acțiune "London Has Fallen'"

Filmul de desene animate 'Zootopia', în regia lui Byron Howard, Rich Moore și Jared Bush, este noua miză a studioului Disney, care prezintă un regn animal antropomorfic și civilizat unde prădătorii și prăzile lor coexistă în pofida inegalităților. Filmul se axează asupra relației dintre o iepuroaică agentă de poliție și prădătorul său natural, vulpoiul.

Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba și Jenny Slate își împrumută vocile acestei fabule amuzante.

'London Has Fallen', al regizorului Babak Najafi, este o continuare a filmului de acțiune 'Olympus Has Fallen' (2013) în care îl reîntâlnim pe Gerard Butler în postul de bodyguard al președintelui SUA, interpretat din nou de Aaron Eckhart. De data aceasta președintele face o vizită la Londra pentru a asista la funeraliile premierului britanic, moment de care profită teroriștii pentru a crea haos în oraș și a încerca să-i asasineze pe principalii lideri mondiali.

Alte premiere sunt 'Whiskey Tango Foxtrot', 'Knight of Cups' și 'Desierto'.

În 'Whiskey Tango Foxtrot', în regia lui Glenn Ficarra și John Requa, Tina Fey interpretează rolul unei corespondente de război care încearcă să acopere conflictul din Afganistan alături de ceea ce a mai rămas din armata americană în această țară. Filmul în care mai joacă Margot Robbie și Martin Freeman se bazează pe cartea de memorii a jurnalistei americane Kim Barker după misiunile sale din Afganistan și Pakistan, intitulată 'The Taliban Shuffle'.

În schimb, 'Knight of Cups', al realizatorului Terrence Malick, este povestea unui scriitor care se bucură de șederea lui plăcută în Los A?ngeles și Las Vegas și care pornește în căutarea dragostei și a cunoașterii de sine. Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman și Brian Dennehy fac parte din distribuția filmului în care apare și actorul spaniol Antonio Banderas.

În filmul 'Desierto', al regizorului mexican Jonás Cuarón (fiul lui Alfonso Cuarón), este vorba de un grup de persoane care încearcă să treacă fraudulos granița dintre Mexic și SUA. Ei se întâlnesc cu un bărbat care inspectează zona și care decide să facă singur dreptate. Gael García Bernal, Jeffrey Dean Morgan, Alondra Hidalgo și Diego Catańo sunt actorii care apar pe afișul filmului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău