Ziua Mondială a Apei va fi marcată și la Chișinău

  • 16 Martie 2017 08:50
Ziua Mondială a Apei va fi marcată și la Chișinău

Doritorii vor putea să-și testeze gratuit probele de apă din robinet la un laborator mobil pentru testarea apei, care va fi amplasat sâmbătă, 18 martie, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, în preajma havuzului central.

Acțiunea este parte a evenimentului pe care îl organizează SA „Apă-Canal Chișinău”, împreună cu Centrul de Sănătate Publică Chișinău, cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă remis de ACC se menționează că anul acesta Ziua Mondială a Apei se desfășoară sub genericul: „Creată de natură – livrată de noi”, campanie lansată de furnizorul de apă încă pe 1 martie.

În afară de informarea populației despre importanța apei pentru o viață sănătoasă, organizatorii și-au propus să le ofere locuitorilor și oaspeților urbei un concert în aer liber. Va avea loc și program distractiv pentru copii, dar și testarea rapidă a nivelului de hidratare a organismului. Specialiștii prezenți la eveniment vor oferi consultații referitor la alimentația sănătoasă, inclusiv pe parcursul postului, și consumul necesar de apă. Totodată, vor fi organizate activități de fitness alături de antrenori profesioniști.

Acțiunile organizate cu prilejul Zilei Mondiale a Apei vor începe la ora 09.00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău