Zilele Filmului Românesc - la Cahul: Ce proiecții vor putea fi vizionate la sfârșit de săptămână

  • 28 Octombrie 2021 14:19
Zilele Filmului Românesc - la Cahul: Ce proiecții vor putea fi vizionate la sfârșit de săptămână

Zilele Filmului Românesc au ajuns în sudul Republicii Moldova. Pe 30 și 31 octombrie, pasionații de filme vor putea urmări cele mai importante proiecții românești la Cahul.

Publicul va putea urmări două dintre cele mai importante filme românești ale ultimului an, dar și un film clasic. Proiecțiile vor avea loc la Teatrul Republican Muzical-Dramatic „B.P Hașdeu”, iar intrarea va fi liberă, scrie infoprut.ro

Pe 30 octombrie, va fi ecranizat filmul „Berliner”, în regia lui Marian Crișan, duminică, 31 octombrie, cei prezenți vor putea urmări „Un film cu o fată fermecătoare”, urmat de „#DOGPOOPGIRL”, în regia lui Andrei Huțuleac.

Zilele Filmului Românesc au avut loc la Chișinău, Nisporeni, Călărași, Bălți și continuă, în următoarea perioadă, la Cahul și Soroca.

Lansat în 2015, Zilele Filmului Românesc Chișinău este un eveniment anual care își propune să facă mai cunoscută cinematografia din România, deopotrivă cea nouă și cea clasică, în rândul publicului din Republica Moldova și să contribuie la stabilirea de legături și de colaborări între oamenii de film de pe cele două maluri ale Prutului.

Evenimentul este organizat de Asociația Cineaștilor Independenți ALTERNATIVE CINEMA din Republica Moldova și casa de producție ROVA FILM din România.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău