Zilele Filmului American la Chișinău - programul ultimei zile

  • 22 Aprilie 2018 13:14
Zilele Filmului American la Chișinău - programul ultimei zile

La Chișinău se desfășoară cea de-a XII-a ediție a Zilelor Filmului American. Genericul ediției din acest an, organizate de către Ambasada Statelor Unite la Chișinău, este sportul și spiritul uman.

Astăzi, 22 aprilie,  în ultima zi a evenimentului, cu începere de la ora 15.00, va fi rulat filmul „Cars 3” (Mașini 3). Peste două ore va începe filmul „Friday Night Lights” (Vis împlinit), iar ultimul film din ediția a XII-a a Zilelor Filmului American, „Miracle” (Miracolul), va începe la ora 19.30.

„De la baschet la box, baseball și fotbal american – aceste filme te vor motiva să vrei să-ți reînnoiești abonamentul la sală și să-i arăți lumii întregi de ce ești în stare. Subiectele sunt demne de Hollywood, dar sunt bazate pe fapte reale. De la Jackie Robinson, care accede în Liga Majoră a Baseball-ului și până la o echipă de baschet dintr-un orășel mic din statul Indiana, care sfidează improbabilitatea de a câștiga un campionat – acestea sunt filme care continuă să inspire și să ne amintească cât de măreți putem fi”, se menționează într-un comunicat de presă al Ambasadei SUA la Chișinău.

Filmele pot fi vizionate la cinematograful Odeon, intrarea la toate filmele este liberă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir
Meteo Chișinău
9,96
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău