Zelenski: Independența energetică a Europei față de Rusia este de o importanță fundamentală pentru toți europenii

  • 30 August 2022 12:14
Zelenski: Independența energetică a Europei față de Rusia este de o importanță fundamentală pentru toți europenii

Președintele Ucrainei face apel la o politică a unității în Europa pentru o apărare comună și reiterează sprijinul țării sale pentru obținerea independenței energetice a Europei față de Rusia.

Este nevoie de o politică a unei unități și mai mari în Europa pentru apărarea noastră comună. Politica unei independențe energetice și mai mari a Europei față de Rusia. Politica unor sancțiuni și mai mari împotriva Rusiei. Am arătat ce putere are Europa atunci când este unită și ce dușmani poate învinge”, a transmis Volodimir Zelenski într-un nou discurs. 

De asemenea, acesta a reamintit că Ucraina poate deveni unul dintre garanții securității energetice a continentului european. Împreună cu Ucraina, veți putea preveni astfel de crize ale prețurilor vreodată: „Nu spunem pentru prima dată că independența Europei față de Rusia, în special în domeniul energetic, este de o importanță fundamentală pentru toți europenii, transmite Caleaeuropeana.ro

„Nu vrem să ne uităm în trecut, nu vrem să repetăm cine nu ne-a auzit. Ucraina vrea ca noi toți să nu pierdem oportunitățile pe care le avem în acest moment istoric. Doar împreună putem proteja Europa și doar păstrând principiile noastre și doar obținând împreună victoria în acest război”, a mai adăugat acesta. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,07
Cer fragmentat
Umiditate:85 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău