ZdG | Un angajat al Cancelariei de Stat a decedat, iar alți trei au fost răniți, într-un accident produs în sectorul Buiucani

  • 03 Noiembrie 2021 08:54
ZdG | Un angajat al Cancelariei de Stat a decedat, iar alți trei au fost răniți, într-un accident produs în sectorul Buiucani

Un angajat al Cancelariei de Stat a decedat, iar alți trei au fost răniți, într-un accident produs miercuri dimineața la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu din capitală. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, Anastasia Taburcean, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei, ne-a comunicat că automobilul implicat în accidentul de la Buiucani aparține Cancelariei de Stat.

„Confirm că automobilul aparține Cancelariei de Stat, iar cele patru persoane sunt angajate în cadrul instituției. Cei patru bărbați aflați în mașină sunt șoferi și un tehnician, angajați ai Guvernului”, a declarat Anastasia Taburcean.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6:30 la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu. Potrivit poliției, o Skoda condusă de un bărbat de 63 de ani a intrat într-un pilon electric. În zonă au intervenit pompierii pentru descarcerare și o ambulanță. În urma impactului, șoferul și trei pasageri din automobil au fost transportați la spital. Din cauza traumelor primite șoferul a decedat în drum spre spital.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:2,57 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău