ZdG | Milioane pe timp de criză: ce firmă repară scările Guvernului și la ce preț

  • 26 Octombrie 2017 17:25
ZdG | Milioane pe timp de criză: ce firmă repară scările Guvernului și la ce preț Sursa: ZdG

Reparația capitală a scărilor de la intrările în Casa Guvernului, demarată de câteva zile, costă bugetul de stat 3 569 993 de lei. În schimbul acestei sume, firma desemnată câștigătoare a licitației publice din 15 septembrie curent, „EUROCITY CONSTRUCT” SRL, s-a obligat să efectueze lucrările până la 15 decembrie 2017.  Contractul între firma „EUROCITY CONSTRUCT” SRL și  Direcția Generală pentru Administrarea Clădirilor Guvernului a fost semnat la 6 octombrie. Este cea de-a treia experiență de afaceri cu statul a firmei respective.

„EUROCITY CONSTRUCT” SRL a fost fondată în martie 2013 de către Constantin Vaipan, tot el fiind și administrator al firmei care se ocupă de proiectări, construcții și restaurări, scrie Ziarul de Gardă.

Este cel de-al doilea contract semnat în acest an de „EUROCITY CONSTRUCT” SRL cu Direcția Generală pentru Administrarea Clădirilor Guvernului. La 16 august, firma a fost desemnată câștigătoare a licitației publice pentru efectuarea lucrărilor de reparație a punctelor sanitare în Blocul nr. 2 al Pensiunei Holercani.

Potrivit informațiilor publice, firma a semnat în 2015 un contract cu Direcția Educație, Tineret și Sport (DETS), în valoare de 99 996 de lei, pentru efectuarea lucrărilor de reparație a spălătoriei la Grădinița nr.138.

ZdG | Milioane pe timp de criză: ce firmă repară scările Guvernului și la ce preț

Citiți continuarea pe zdg.md.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:1,54 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
18
Arhivă Radio Chișinău