Wizz Air anunță că prelungește până pe 31 mai perioada de suspendare a tuturor zborurilor sale către și dinspre Chișinău

  • 17 Mai 2020 11:30
Wizz Air anunță că prelungește până pe 31 mai perioada de suspendare a tuturor zborurilor sale către și dinspre Chișinău

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță că prelungește până pe 31 mai perioada de suspendare a tuturor zborurilor sale către și dinspre Chișinău.

Potrivit unui comunicat al companiei, decizia a fost luată ca urmare a prelungirii din data de 16 mai 2020 a restricțiilor de călătorie impuse pe toate zborurile externe spre și din Republica Moldova.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Wizz Air operează curse din și spre Chișinău cu 17 destinații europene: Atena, Viena, Bruxelles, Larnaca, Berlin, Dortmund, Munchen, Paris, Londra, Praga, Barcelona, Bologna, Milano, Roma, Torino, Verona și Veneția.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,07
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău