Wimbledon 2019 | Simona Halep – Mihaela Buzărnescu joacă miercuri, 3 iulie

  • 03 Iulie 2019 08:29
Wimbledon 2019 | Simona Halep – Mihaela Buzărnescu  joacă miercuri, 3 iulie

Meciul dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescudin turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon va avea loc miercuri, 3 iulie, de la ora 15:00, scrie Mediafax.ro.

Organizatorii de la Wimbledon 2019 au anunțat programul pentru ziua a treia, atunci când se va disputa și un meci important pentru tenisul românesc, întâlnirea dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescu.

Cele două jucătoare se vor afla față în față pe terenul nr. 2, în jurul orei 15:00. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu vor intra pe teren imediat după meciul dintre Stanislas Wawrinka și Reilly Opelka.

"Dacă ar fi să spui că Mihaela o poate învinge pe Simona, atunci aici, la Wimbledon, s-ar întâmpla, mai ales că Halep a avut câteva momente dificile cu glezna stângă. Am putea spune că presiunea este pe Simona Halep, iar ea se poate reduce în funcție de cât de apropiate sunt cele două. Dacă sunt foarte bune prietene, atunci presiunea va fi una foarte mare și cea mai bună va învinge. Dacă nu sunt prietene apropiate, atunci presiunea va fi pe Simona. Le vom vedea pe Simona, cea mai de succes tenismenă a României, și Buzărnescu, care a avut parte de o carieră grea, dar care este o stângace periculoasă, care lovește mingea puternic. Eu cred că totul se va reduce la bătălia psihologică dintre ele", a spus Mats Wilander, potrivit Eurosport.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, în 2008, pe zgura de la Monteroni D'Arbia, unde fostul lider mondial s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-0.

Sursa:Mediafax.ro 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău