Wilfried Martens: Summitul de la Vilnius va fi unul de succes pentru Republica Moldova

  • 11 Iulie 2013 14:04
Wilfried Martens: Summitul de la Vilnius va fi unul de succes pentru Republica Moldova

Liderul partidului Popular European a apreciat succesele înregistrate de Republica Moldova în ultimii ani și a salutat faptul că criza politică de la începutul acestui an a fost depășită.

Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius va fi unul de succes pentru procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, a declarat joi, 11 iulie, președintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, în cadrul unei conferințe comune de presă cu liderul PLDM, Vlad Filat.

Liderul partidului Popular European a apreciat succesele înregistrate de Republica Moldova în ultimii ani și a salutat faptul că criza politică de la începutul acestui an a fost depășită. El a menționat rolul lui Vlad Filat și al Partidului Liberal Democrat, membru al PPE, în depășirea acestei crize. Deși mai există provocări, summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius va fi unul de succes pentru Republica Moldova, a declarat Wilfried Martens.

Wilfried Martens participă joi, 11 iulie,la Chișinău la summitul PPE al liderilor din Parteneriatul Estic. Vlad Filat a declarat că reuniunea de la Chișinău este de o importanță deosebită în contextul pregătilor pentru summitul de la Vilnius.

La Summitul șefilor de stat din Parteneriatul Estic, membri ai  PPE, care se desfășoară astăzi la Chișinău, vor mai participă președintele Armeniei, Serge Sarkisian, și președintele Georgiei, Mihail Saakașvili.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:4,63 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău