Vladimir Voronin s-ar putea retrage de la conducerea PCRM, dar... nu înainte de alegerile parlamentare

  • 14 Octombrie 2018 13:30
Vladimir Voronin s-ar putea retrage de la conducerea PCRM, dar... nu înainte de alegerile parlamentare Sursa FOTO: Tribuna.md

Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, admite o eventuală retragere de la conducerea formațiunii, dar nu mai devreme decât peste doi ani, când va avea loc Congresul partidului.

„Acum, în ajunul alegerilor, nu poate să fie discuții despre aceea ca din partidul nostru să plece cineva”, afirmă fostul președintele al Republicii Moldova.

„Odată și odată toți pe lumea aceasta venim, toți de pe lumea aceasta plecăm. Și din funcții la fel. Nu este normal când mulți din cei care ieri sau astăzi sunt numiți în diferiți funcții, cred că au venit pe toată viața. Așa ceva nu poate să fie, totul este trecător”, a declarat Vladimir Voronin, potrivit TV8, care citează Tribuna.md.

Revenind la viitoarele alegeri parlamentare, din februarie 2019, liderul PCRM spune că:

„Așa nu va fi cinstit, pentru că noi trebuie să ne mobilizăm tot potențialul nostru pentru a ne prezenta demn în campanie. Când va veni timpul următorului Congres, vom ajunge și la problema conducerii partidului”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău