Vlad Țurcanu îndeamnă liderii PAS și PPDA să îl susțină în campania electorală

  • 17 Ianuarie 2020 16:32
Vlad Țurcanu îndeamnă liderii PAS și PPDA să îl susțină în campania electorală

Vicepreședintele Partidului Unității Naționale, Vlad Țurcanu, care și-a anunțat candidatura pentru funcția de deputat în circumscripția Hâncești, îndeamnă liderii PAS și PPDA să îl susțină în campania electorală.

El a scris într-un mesaj pe Facebook că sunt pe aceeași lungime de undă în destule privințe și că au multe obiective politice comune cu cele două partide.

„Am văzut că partidele de dreapta ezită să-și desemneze un candidat și le înțeleg că nu le e ușor să găsească persoane potrivite pentru această campanie. Ar fi un gest de reciprocitate din partea lor, după ce eu i-am susținut vreme de 4 ani, în aparițiile mele publice. Ar fi și o punere în aplicare a demersurilor lor publice de consolidare a electoratului proeuropean”,  a scris Vlad Țurcanu.

El a mai anunțat că în următoarele zile va depune, împreună cu colegii de la PUN, lista cu membrii Grupului de inițiativă care vor colecta semnături în susținerea sa.

„Nu este imposibil să câștig această competiție electorală, în ciuda unor inerții politice din teritoriu. Din fericire, lucrurile arată mai bine în raionul Hâncești decât în februarie 2019, s-au mai schimbat de atunci”, a mai scris Vlad Țurcanu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
14,4
Ploaie ușoară
Umiditate:85 %
Vint:5,66 m/s
Tue
18
Wed
17
Thu
18
Fri
21
Sat
22
Arhivă Radio Chișinău