Vlad Filat a anunțat că are un nou avocat care să-l apere la CEDO

  • 16 Iulie 2018 09:23
Vlad Filat a anunțat că are un nou avocat care să-l apere la CEDO

Fostul premier Vlad Filat are un nou avocat. Potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, acesta îi mulțumește echipei care i-a asigurat apărarea până acum și precizează că noul său avocat este Victor Munteanu.

“În continuare, țin sa vă comunic ca apărarea îmi va fi asigurată de Dl. avocat Victor Munteanu, care îmi va reprezenta drepturile și interesele legale în plan extern (CEDO) și va coordona activitatea avocaților care mă vor reprezenta în plan intern” se arată în mesajul fostului premier în care se menționează că a fost plasat pe rețeaua de socializare prin intermediul avocaților săi.

Amintim că august, anul trecut, Vlad Filat a depus o cerere la CEDO în care a invocat că pe parcursul procesului de judecată i-au fost încălcate mai multe drepturi garantate de Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului și a Libertăților fundamentale. Și în anul 2015, Vlad Filat a depus o plângere la CEDO care vizează încălcarea condițiilor de detenție din Penitenciarul 13, reținerea și arestarea ilegală.

Vlad Filat a fost condamnat la nouă ani de detenție pentru abuz în serviciu și corupere pasivă, pornind de la un autodenunț al omului de afaceri Ilan Șor.  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău