Vizitatorii vaccinați ai parcurilor tematice Disney din SUA pot renunța la purtarea măștilor în majoritatea spațiilor

  • 15 Iunie 2021 09:14
Vizitatorii vaccinați ai parcurilor tematice Disney din SUA pot renunța la purtarea măștilor în majoritatea spațiilor

Persoanele complet vaccinate anti-COVID-19 care vizitează parcurile tematice deținute de Walt Disney Co în Statele Unite nu vor trebui să poarte măști sanitare în majoritatea spațiilor începând de marți, a anunțat compania, în contextul scăderii numărului de cazuri de coronavirus la nivelul întregii țări, informează Reuters, citat de AGERPRES.

Noile reguli se aplică vizitatorilor parcurilor tematice Walt Disney World din Orlando, Florida, și Disneyland Resort din Anaheim, California.

Disney nu va solicita dovada vaccinării, a precizat compania într-un articol de pe blogul propriu, dar se așteaptă ca persoanele care nu au completat întreaga schemă de vaccinare să poarte în continuare măști în spațiile închise, cu excepția momentelor servirii mesei.

Purtarea măștii va fi obligatorie în cazul vizitatorilor care folosesc mijloacele de transport în comun, inclusiv autobuze, rețeaua monorai și gondolele Disney Skyliner.

Respectarea distanțării fizice nu va mai fi solicitată la Disneyland, după ce autoritățile californiene au renunțat la impunerea acestei reguli în cazul parcurilor de distracții.

În cadrul Walt Disney World, unele dintre spectacole și instalații ar putea opera în continuare la capacitate limitată, a precizat compania.

''Nu suntem încă pregătiți să reluăm toate spectacolele, dar suntem optimiști și așteptăm cu nerăbdare ziua când prietenii Disney și prințesele se vor putea îmbrățișa din nou'', au precizat reprezentanții companiei americane.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău