Viitorii polițiști vor fi selectați de un departament specializat al Academiei „Ștefan cel Mare”

  • 16 Septembrie 2022 17:08
Viitorii polițiști vor fi selectați de un departament specializat al Academiei „Ștefan cel Mare”

Evaluarea și selectarea viitorilor angajați ai Ministerului Afacerilor Interne și instituțiilor subordonate se va face prin intermediul unui departament specializat din cadrul Academiei „Ștefan cel Mare”, transmite IPN.

Noua structură ocupă o suprafață de circa 500 de metri pătrați la parterul unuia dintre blocurile Academiei „Ștefan cel Mare”. Acesta dispune de câteva birouri pentru angajați, două săli de testare dotate cu calculatoare, patru săli pentru intervievarea candidaților, o sală pentru ședințe, mai multe spații administrative, dar și un centru de date care permite stocarea informației colectate în cadrul evaluărilor.

Pentru a asigura evaluarea conform standardelor internaționale, departamentul a fost dotat cu 40 de calculatoare și programe operaționale specializate.

Sediul departamentului a fost renovat capital și dotat cu echipamente și programe operaționale performante. Modernizarea s-a făcut cu suportul Guvernului Statelor Unite ale Americii și Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău