VIDEO | Violențe în centrul Londrei. Sute de protestatari s-au luat la bătaie cu polițiștii

  • 10 Iunie 2018 13:08
VIDEO | Violențe în centrul Londrei. Sute de protestatari s-au luat la bătaie cu polițiștii

Au fost violențe în centrul Londrei, unde sute de oameni care cereau eliberarea unui extremist de dreapta s-au luat la bătaie cu polițiștii.

Oamenii au blocat una dintre străzile din apropierea Trafalgar Square, iar unii dintre ei au furat un autobuz turistic. Alții au aruncat în agenții de poliție cu fumigene, pietre și garduri, relatează Digi24.

Cinci manifestanți au ajuns după gratii, la finalul protestului la care a participat și Geert Wilders, liderul extremei drepte din Olanda.

Oamenii au blocat una dintre străzile din apropierea Trafalgar Square, iar unii dintre ei au furat un autobuz turistic. Alții au aruncat în agenții de poliție cu fumigene, pietre și garduri. Cinci manifestanți au ajuns după gratii, la finalul protestului la care a participat și Geert Wilders, liderul extremei drepte din Olanda.

Manifestanții au organizat protestul pentru un extremist arestat luna trecută în fața tribunalului din Leeds și condamnat la 13 luni de închisoare. El transmitea în direct pe Facebook aducerea la proces a unor suspecți, lucru interzis de legea din Marea Britanie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
14,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:6,69 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău