VIDEO | Una dintre căștile Apple AirPods a început să fumege la urechea unui utilizator, apoi a luat foc

  • 09 Februarie 2018 18:03
VIDEO | Una dintre căștile Apple AirPods a început să fumege la urechea unui utilizator, apoi a luat foc

Apple investighează un incident raportat de un utilizator din statul american Florida, posesor al unui set de căști wireless din seria Air Pods.

Cu preț de 159 dolari, căștile Apple AirPods au atras critici pentru designul neinspirat, amintind de versiunea cu fir a acestora, după o întâlnire cu foarfeca. Scumpe și foarte ușor de pierdut, căștile AirPods adaugă încă un dezavantaj în fața versiunii cu fir - riscul de vătămare corporală prin incendiere spontană.

Potrivit afirmațiilor făcute de un utilizatorul ghinionist, una dintre căștile AirPods a început să fumege chiar în timp ce se afla la ureche. Sesizând pericolul, acesta a îndepărtat imediat ambele căști din urechi și a ieșit din încăperea în care se afla pentru a cere ajutor, abandonând gadgetul pe podea.

Cu siguranță aflat la sursa problemei, acumulatorul Li-Polymer strecurat în fiecare dintre cele două căști Apple AirPods este mult mai mic decât cei folosiți în dispozitive smartphone. Cu toate acestea, in imagini poate fi observat cum plasticul carcasei a plesnit și s-a deformat, indicând expunerea la temperaturi înalte care ar fi putut cauza leziuni utilizatorului.

Contactați pentru mai multe informații, reprezentanții Apple au declarat că investighează incidentul apărut, urmând să ofere mai multe detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Sursa: Go4it

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău