VIDEO | Pompierii sting motorul unei autocisterne, cuprins de flacări, la o bază petrolieră

  • 05 Iulie 2019 15:05
VIDEO | Pompierii sting motorul unei autocisterne, cuprins de flacări, la o bază petrolieră

Ieri, 04 iulie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat un exercițiu complex la o bază petrolieră din municipiul Chișinău.

Conform scenariului, un depozit petrolier în preajma orașului a fost cuprins de flăcări. Incendiul s-a produs în jurul orei 10:00 la motorul autocisternei într-o stație de alimentare.

Muncitorii au încercat să stingă flăcările cu stingătoarele, dar arderea s-a extins pe o suprafață considerabilă  afectînd  depozitul.

Angajații obiectivului au fost evacuați de forțele primare de intervenție din cadrul întreprinderii. La fața locului au intervenit pompierii IGSU, care au reușit să localizeze arderea în cel mai scurt timp, astfel evitînd riscul producerii unui incendiu de proporții.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Astfel de exerciții sunt organizate cu scopul de a verifica capacitățile și gradul de pregătire a organelor de conducere a instituțiilor și agenților economici, iar angajații Inspectoratului evaluează starea de pregătirea și reacționarea a acestora în situații excepționale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
1,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:0,51 m/s
Sat
6
Sun
8
Mon
9
Tue
11
Wed
12
Arhivă Radio Chișinău