VIDEO | Poliția de Frontieră a oferit cadouri inedite călătorilor

  • 06 Aprilie 2018 14:53
VIDEO | Poliția de Frontieră a oferit cadouri inedite călătorilor

Poliția de Frontieră a decis să surprindă participanții la traficul transfrontalier cu diverse cadouri și felicitări confecționate de copii.

Potrivit unui comunicat al instituției, ieri, în punctul de trecere Leușeni, polițiștii de frontieră au creat emoții pozitive cetățenilor, în special copiilor care se întorc acasă de Sfintele sărbători de Paști pentru a fi alături de cei dragi.


„Ei au fost întâmpinați cu un zâmbet cald, dulciuri, flori și felicitări inedite. INEDITE pentru că au fost meșterite de mâinuțele unor copilași pur și simplu adorabili ce au depus multă dăruire, gingășie și o dragoste nemărginită în aceste lucrări.
Noi, polițiștii de frontieră împreună cu acești micuți minunați am reușit să uimim prin originalitate și bun gust, să ne depășim în a fi mai buni, mai frumoși, mai speciali”, se arată în comunicat.

Felicitările au fost confecționate de copiii de la Școala de tip internat pentru copiii orfani și rămași fără îngrijirea părinților din satul Cărpineni, raionul Hîncești.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău