VIDEO | Odată cu reluarea curselor feroviare pe ruta Chișinău - București, Zdob și Zdub împreună cu Frații Advahov au lansat piesa „Trenulețul”

  • 12 Decembrie 2021 10:18
VIDEO | Odată cu reluarea curselor feroviare pe ruta Chișinău - București, Zdob și Zdub împreună cu Frații Advahov au lansat piesa „Trenulețul”

Formația Zdob și Zdub a lansat piesa „Trenulețul" în colaborare cu Frații Advahov. Prin acest cântec, artiștii îi îndeamnă pe cetățenii Republicii Moldova să călătorească cu trenul la București. Lansarea melodiei coincide cu reluarea curselor feroviare pe ruta Chișinău - București, scrie TVRMOLDOVA.MD.

Potrivit sursei citate, artiștii mărturisesc că au creat noua piesă într-o vacanță la Oituz, în România. Au fost inspirați de faptul că au mers cu trenul Chișinău-București în zeci de turnee în România, în perioada 1990 – 2000. Iar amintirile de atunci i-au motivat să creeze o melodie plină de haz.

Zdob și Zdub și Frații Advahov au anunțat că vor fi prezenți la evenimentul de astăzi, 12 decembrie, de relansare a cursei Chișinău - București. Potrivit Întreprinderii "Calea Ferată din Moldova", până pe 31 decembrie, trenul va circula de două ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de joi și duminică, iar din București în zilele de luni și vineri. Începând cu 2 ianuarie 2022 trenul va circula de trei ori pe săptămână.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:2,57 m/s
Wed
13
Thu
14
Fri
11
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău