VIDEO | Ministrul mediului, Iuliana Cantaragiu: omul a considerat că poate să-l înlocuiască pe Dumnezeu și s-a îndepărtat de Natură

  • 05 Iunie 2022 16:01
VIDEO | Ministrul mediului, Iuliana Cantaragiu: omul a considerat că poate să-l înlocuiască pe Dumnezeu și s-a îndepărtat de Natură

Ministrul Mediului, Iuliana Cantaragiu, a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului în care a atras atenția asupra problemelor de mediu cu care se confruntă omenirea. Ea a făcut apel la cetățeni să aibă o atitudine mai grijulie față de mediu, să planteze arbori și să aibă grijă de izvoare.

„Într-o epocă în care omul a considerat că poate să-l înlocuiască pe Dumnezeu și s-a îndepărtat de Natură, fiind mânat de orgolii și vicii în goana după bani, ignorând singurele legi pe care nici o Curte Constituțională din lume nu le poate anula – legile fizicii, chimiei și biologiei, misiunea noastră, a oamenilor care-și iubesc Planeta, a devenit mai dificilă, însă nu imposibilă”, a spus Iuliana Cantaragiu.

Ministrul Mediului a mulțumit oamenilor care se implică în soluționarea problemelor de mediu. „Doar împreună vom reuși să aducem lumină în această lume marcată de valori materiale și orgolii lipsite de sens”, a spus Cantaragiu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău