VIDEO | Mesajul premierului Dorin Recean, adresat de Ziua Femeii: „Locul unei femei este cu adevărat oriunde dorește ea să fie”

  • 08 Martie 14:57
VIDEO | Mesajul premierului Dorin Recean, adresat de Ziua Femeii: „Locul unei femei este cu adevărat oriunde dorește ea să fie”

Premierul Dorin Recean a omagiat femeile cu prilejul zilei de 8 martie, printr-un mesaj video transmis pe pagina lui de Facebook.

„Femeile schimbă lumea în fiecare zi, excelând în diverse domenii, de la știință și tehnologie la afaceri, cultură și servicii publice.

Prin muncă, ambiție, competență și profesionalism, femeile își urmează pasiunile și inspiră generații întregi. Și sunt mândru să avem femei lidere, care conduc echipe și aduc multe schimbări pozitive.

Locul unei femei este cu adevărat oriunde dorește ea să fie - pe scenă, conducând o companie, o aeronavă sau o țară.
 
Și fiecare fată trebuie să crească știind că nu există limite pentru ambițiile și visele ei, că poate atinge orice obiectiv pe care și-l propune și că merită să fie recunoscută și apreciată pentru contribuția sa egală în societate.
 
De Ziua Internațională a Femeii, încurajăm o dată în plus tinerele și tinerii să-și urmeze pasiunile și să-și atingă potențialul în orice domeniu își propun”, a transmis Dorin Recean.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău