VIDEO LiveBlog Festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 a început

  • 08 August 2021 14:22
VIDEO LiveBlog Festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 a început

Jocurile Olimpice 2020, întârziate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, se încheie duminică printr-o festivitate desfășurată în condiții speciale, fără fani, pe Stadionul Național din Tokyo. Competițiile sportive, care au debutat încă de pe 21 iulie, s-au încheiat, iar flacăra olimpică aprinsă de Naomi Osaka va fi și ea stinsă după cele 339 de probe sportive desfășurate, transmite hotnews.ro.

Unele comitete olimpice nu și-au desemnat vreun purtător de drapel, mai ales din cauza faptului că au fost nevoiți să părăsească Japonia imediat după finalizarea competițiilor, mai scrie sursa citată.
 
Purtătorii de drapel înconjoară centrul stadionului. Aceștia intră în același timp în arenă, transmițând un mesaj de unitate între națiuni.
 
Purtătorii de drapel intră în arenă. Aceștia sunt mult mai puțini decât la festivitatea de deschidere din cauza restricțiilor pandemice.
 
Este interpretat imnul Japoniei, "Kimigayo".
 
Drapelul este urcat pe catarg în acest momente. Drapelul olimpic este deja pe catarg.
 
A intrat în arenă drapelul Japoniei.
 
Festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo a început. A fost prezentat un filmuleț cu competițiile desfășurate.
 
Sursa video: Eurosport / Youtube
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău