VIDEO | Liderul principalului partid de opoziție din Turcia, atacat de mulțime la Ankara

  • 21 Aprilie 2019 18:17
VIDEO | Liderul principalului partid de opoziție din Turcia, atacat de mulțime la Ankara

Liderul principalului partid de opoziție din Turcia a fost atacat duminică de mai mulți bărbați care țipau înainte ca agenții de pază să îl îndepărteze în siguranță de mulțime în Ankara, potrivit partidului și înregistrărilor video, relatează Reuters.

Kemal Kilicdaroglu, liderul Partidul Republican al Poporului din Turcia, participa la înmormântarea unui soldat turc omorât în confruntările cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan, când a fost atacat.

Înregistrările video îl arată pe Kilicdaroglu lovit în cap cel puțin de două ori în timp ce agenții de securitate încearcă să păstreze zeci de bărbați departe. Acesta a reușit să părăsească locul și să intre într-o casă din apropiere.

Candidații Partidului Republican al Poporului i-au învins la recentele alegeri în Ankara și Istanbul pe cei ai partidului președintelui Tayyip Erdogan, AK Party, potrivit rezultatelor inițiale și în urma renumărării voturilor.

Partidul lui Erdogan a contestat alegerile și vrea organizarea unor noi alegeri în Istanbul, acuzând ilegalități, notează HotNews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău