VIDEO | Jurnaliștii britanici, după plecarea tricolorilor de la hotelul din Germania: „Românii și-au arătat din nou clasa”

  • 05 Iulie 09:28
VIDEO | Jurnaliștii britanici, după plecarea tricolorilor de la hotelul din Germania: „Românii și-au arătat din nou clasa”

Fotbaliștii, staff-ul și suporterii României au reușit să facă o imagine mai bună României în fața celorlaltor țări din Europa, prin participarea la EURO 2024, relatează Digi Sport.

Printre motive se numără jocul ultradedicat al „Tricolorilor”, împinși de la spate de zeci de mii de români prezenți la fiecare meci, sau felul în care a fost lăsat vestiarul după eliminarea de la EURO.

Citiți și„România a fost aici!”. Cum a lăsat echipa națională a României vestiarul de la Munchen, după meciul cu Țările de Jos

Un alt lucru care i-a făcut pe britanici să laude românii la scenă deschisă a fost momentul plecării de la hotelul din Wurzburg, unde au fost cazați reprezentanții României pe durata turneului final. 

Românii au aplaudat angajații hotelului din Wurzburg! Englezii, cuceriți, au spus: „Și-au arătat din nou clasa”.

Cei de la hotelul Melchior Park au filmat modul în care românii și-au luat la revedere de la ei și au urcat imaginile pe internet, cu mesajul „Mulțumim pentru tot”.

Concret, înainte să plece la aeroport, jucătorii și cei din staff au făcut o așa-zisă „gardă de onoare” pentru angajații hotelului și i-au aplaudat zeci de secunde.

Selecționerul Edi Iordănescu chiar a ținut să le strângă mâna personal fiecăruia dintre ei. 

Imaginile au ajuns în presa britanică, iar cei de la Daily Star s-au arătat de-a dreptul impresionați de gestul făcut de reprezentanții României.

Românii și-au arătat din nou clasa”, au scris aceștia, nu fără să amintească și celelalte moduri prin care România a lăsat o impresie extraordinară în fața Europei după acest turneu final. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
29,24
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:2,57 m/s
Mon
27
Tue
28
Wed
30
Thu
31
Fri
31
Arhivă Radio Chișinău