VIDEO | Intervențiile IGSU în ultimele 24 de ore

  • 06 Februarie 2020 10:28
VIDEO | Intervențiile IGSU în ultimele 24 de ore

Inspectoratul General pentru Situații de Urgentă anunță că în ultimele 24 de ore din cauza vântului puternic angajații IGSU au intervenit în trei cazuri pentru a efectua lucrări de defrișare.

Potrivit unui comunicat al IGSU, în urma rafalelor de vânt au fost doborâți doi copaci pe traseele din raioanele Criuleni, și Cahul. Mai mult, angajații IGSU au deblocat un arbore, care a căzut pe acoperișul unei gospodării în localitatea Păscăuți, raionul Râșcani. În localitatea Tudora, raionul Ștefan –Vodă , salvatorii IGSU au efectuat lucrări de tractare a unui autocamion de model Volvo, care a derapat de pe traseu, mai scrie în comunicat.

Conform datelor colectate de la furnizorii de energie electrică și subdiviziunile teritoriale IGSU, din cauza intensificării vântului pe data de 5 februarie, au fost deconectate parțial 39 localități din raioanele Nisporeni, Anenii –Noi, Cahul, Cantemir, Taraclia, Cimișlia, UTA Găgăuzia, Leova. Furnizorii de energie electrică vor lucra pe parcursul zilei de 6 februarie pentru restabilirea energiei către consumatori.

În urma situațiilor înregistrate nici o persoană nu a avut de suferit.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău