VIDEO | Incendiu la un depozit de combustibili din Rusia după un atac cu drone. Ucraina a atacat și regiunea Belgorod

  • 09 Mai 10:14
VIDEO | Incendiu la un depozit de combustibili din Rusia după un atac cu drone. Ucraina a atacat și regiunea Belgorod

Incendiu și daune la un depozit de combustibili din regiunea rusă Krasnodar după un atac ucrainean cu drone, potrivit autorităților locale.

Circa șase drone au fost distruse și resturi au picat pe rafinăria de lângă satul Yurovka, a spus adminsitrația de criză a regiunii pe Telegram. „Mai multe rezervoare au suferit daune”, a spus aceasta, adăugând că nimeni nu a fost rănit în atac, scrie Hotnews.ro.

Pe rețelele de socializare au apărut clipuri neverificate ce arată un incendiu de proporții.

De asemenea, un atac aerian ucrainean asupra regiunii ruse Belgorod a rănit opt persoane și a avariat zeci de locuințe și mașini, a declarat joi guvernatorul regiunii de la granița cu Ucraina. Printre răniți se află o fetiță de 11 ani care a fost transportată la spital, a afirmat Viaceslav Gladkov pe Telegram.

Aproximativ 34 de apartamente din 19 clădiri au fost avariate, precum și 36 de mașini în orașul Belgorod, centrul administrativ al regiunii, a adăugat Gladkov.

Sistemele de apărare aeriană ale Rusiei au distrus 15 rachete lansate de sistemul RM-70 Vampir și o dronă deasupra regiunii, a afirmat Ministerul rus al Apărării. De asemenea, trei drone au fost doborâte deasupra regiunii ruse Kursk și două deasupra regiunii Briansk, a spus acesta pe Telegram. Toate regiunile menționate sunt la granița cu Ucraina. (Reuters)

Pe rețelele de socializare au fost postat numeroase clipuri cu incendii și nori de fum în orașul Belgorod.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,54 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău